آویشن
08 اردیبهشت 1402 توسط یاضامن آهو
خواص و مزاج آویشن در طب سنتی
▪️مزاج آن گرم و خشک است.
▫️لطیف کننده و هضم کننده غذاهای سنگین و دیرهضم است.
▪️برگهای خشک شده آویشن یا پودر آن را میتوان مانند نمک به عنوان ادویه سفره استفاده کرد.
▫️در درمان آروغهای ناشی از بلغم معده بکار میرود.
▪️معده، کبد و ریه را از رطوبتها پاک میکند.
آویشن به دلیل حرارت و خاصیت تحلیل برندگی و زدایندگی که دارد رطوبت های زائد باقیمانده در دستگاه گوارش را از بین میبرد.
▫️مسیر هضم و جذب غذا را از این مواد پاکسازی میکند.
▪️باعث باز شدن انسدادهایس مجارس اعضا میشود.
▫️اشتها را تحریک میکند به همین علت در غذاها به عنوان چاشنی استفاده میشود.