بامهدی ادرکنی

  • خانه 

آویشن

08 اردیبهشت 1402 توسط یاضامن آهو

خواص و مزاج آویشن در طب سنتی

▪️مزاج آن گرم و خشک است.
▫️لطیف کننده و هضم کننده غذاهای سنگین و دیرهضم است.
▪️برگ‌های خشک شده آویشن یا پودر آن را می‌توان مانند نمک به عنوان ادویه سفره استفاده کرد.
▫️در درمان آروغ‌های ناشی از بلغم معده بکار می‌رود.
▪️معده، کبد و ریه را از رطوبت‌ها پاک می‌کند.
آویشن به دلیل حرارت و خاصیت تحلیل برندگی و زدایندگی که دارد رطوبت های زائد باقیمانده در دستگاه گوارش را از بین می‌برد.
▫️مسیر هضم و جذب غذا را از این مواد پاکسازی می‌کند.
▪️باعث باز شدن انسدادهایس مجارس اعضا می‌شود.
▫️اشتها را تحریک می‌کند به همین علت در غذاها به عنوان چاشنی استفاده می‌شود.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

مرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

بامهدی ادرکنی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس