بامهدی ادرکنی

  • خانه 

باقلا

12 اردیبهشت 1404 توسط یاضامن آهو

🌱
🔻 در روایت صحیح السند دیگری آمده است:

🟩◽️أَکْلُ الْبَاقِلَّى یُمَخِّخُ السَّاقَیْنِ وَ یُوَلِّدُ الدَّمَ الطَّرِی‌.
🟩◽️ خوردن باقلا
▫️ مغز استخوان را زیاد می‌کند و
▫️ تولید خون تازه می‌کند.

⬅️در این روایت ما بین زیاد شدن مغز استخوان و تولید خون تازه فاصله نیفتاده است بنابراین احتمال ارتباط بین مغز استخوان و تولید خون زیاد است.

🔻 در روایت دیگر از امام صادق(علیه‌السّلام) آمده است:

🟩◽️کُلُوا الْبَاقِلَّى بِقِشْرِهِ فَإِنَّهُ یَدْبُغُ الْمَعِدَةَ.
🟩◽️ باقلا را با پوست آن بخورید زیرا معده را دباغی می‌کند.

⬅️البته قدر متقن از پوست باقلا، پوست دوم و پوست نازک آن است ولی به نظر می‌رسد که پوست سبز و کلفت آن را نیز شامل بشود زیرا «قشر» اطلاق دارد و مردم پوست کلفت آن را معمولا نمی‌خورند به همین جهت امام (علیه‌السّلام) سفارش به خوردن آن کرده است.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

بامهدی ادرکنی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس