سویق
? خواص انواع #سویق ? ?
✍ سویق #جو:مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث #لاغری می شود. کاهش دهنده ی #قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود.
✍ سویق #گندم: مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است.
✍ سویق #برنج: برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین #چاق کننده است
✍ سویق #عدس: مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی #معده است. صفرا را خاموش و درون را #خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است.
✍ سویق #سنجد: مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه #استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر
✍ سویق #سیب: برطرف کننده ی #خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع #سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است.
✍ سویق #نخود: مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف #کمر
✍ سویق #کامل: #مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود.
✍ سویق #جو #شسته: قوت را در #پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی
? روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است.
افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد.