بامهدی ادرکنی

  • خانه 

#سوسیس وکالباس

18 آبان 1400 توسط یاضامن آهو

? سوسیس و کالباس عامل #سرطان:

✍ ️ سرطانِ سینه ارمغان مصرفِ سوسیس و کالباس!

⁉️ چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند در حالی که گوشت بعد از مدتی تیره رنگ می‌شود؟

✍ پاسخ #سدیم_نیتریت است. یک افزودنی مجاز که بطور گسترده در صنعت گوشت استفاده می شود. علامت اختصاری این نمک صنعتی در اروپا E250 است .

? #نیتریت_سدیم و #نیترات در محصولات گوشتی همچون سوسیس ، کالباس ، هات داگ ، سالامی ، گوشت قرمه شده و دیگر گوشت های عمل آوری یا دودی شده استفاده می شوند. سدیم نیتریت در مجاورت گوشت نیتروزامین ایجاد می کنه که باعث #تخریبDNA میشه و این یعنی آغاز پروسه ای که می تواند به #جهش_سلولی و در نتیجه #سرطانی شدن سلول منجر شود .

? #نیتریت_سدیم موجود در گوشت‌های فرآوری شده نظیر سوسیس و کالباس عاملی برای افزایش ابتلا به #سرطان_سینه است.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: سوسیس

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

بامهدی ادرکنی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس